Visos kategorijos

Pagrindinis puslapis>Naujienos>Įmonės naujienos

Fejerverkų gaminių eksportas į Europą – didžiausias gamybos sezonas

Liuyang, Kinija, kaip visame pasaulyje žinoma fejerverkų gamybos bazė, neabejotinai yra ypač judrus ir dinamiškas laikotarpis piko sezono metu savo fejerverkų gaminiams eksportuoti į Europą. Liuyang fejerverkų pramonė turi ilgą išskirtinio meistriškumo istoriją ir platų gaminių asortimentą, kuris yra populiarus tarp vartotojų visame pasaulyje.

8faf580845285cd986bca991a394d941

Fejerverkų eksporto į Europą sezono metu Liuyang fejerverkų gamintojai sulaukia daugybės užsakymų. Šiuos užsakymus dažnai gauna fejerverkų platintojai, festivalių organizatoriai ir individualūs vartotojai visoje Europoje. Siekdami patenkinti šiuos poreikius, Liuyang fejerverkų gamintojai iš anksto ruošiasi, įskaitant žaliavų įsigijimą, gamybos įrangos paleidimą, personalo mokymą ir kitus aspektus.

QQ 图片 202404291535151

Gamybos proceso metu Liuyang fejerverkų gamintojai gamins fejerverkų gaminius griežtai laikydamiesi Europos saugos standartų ir kokybės reikalavimų. Jie taiko pažangius gamybos procesus ir technologijas, kad užtikrintų savo gaminių kokybę ir saugą. Tuo pačiu metu jie taip pat pritaikys fejerverkų gaminius su skirtingomis specifikacijomis ir efektais, kad atitiktų individualius klientų poreikius pagal skirtingus užsakymo reikalavimus.

u=4111194992,3469266361&fm=193

2024-06-19