Visos kategorijos

Pagrindinis puslapis>Naujienos>Įmonės naujienos

Klientų apsilankymas

Liuyang Hunan China "PYROALLY" fejerverkai yra vienas sparčiausiai augančių fejerverkų tiekėjų pasaulyje. Mūsų komanda tiki, kad mūsų naujovės, klientų aptarnavimas, jūsų rinkos poreikių išmanymas ir aukščiausios kokybės produkto pakuotė bei našumas išskiria mus iš kitų Kinijos fejerverkų gamyklų.
„Pyroally Fireworks“ fejerverkus parduoda tiesiai iš Kinijos. Jei esate importuotojas ir norėtumėte tiesiogiai pirkti konteinerius, susisiekite su mumis, kad gautumėte jūsų pagalbos.
„Pyroally“ fejerverkai apima visas fejerverkų kategorijas, įskaitant plataus vartojimo fejerverkus ir profesionalią demonstruojamą pirotechniką. Pavyzdžiui, vitrinos kriauklės, profesionalūs tortai, sudėtiniai pyragaičiai, romėniškos žvakės, asortimentai, fontanai, dangaus raketos, sraigtasparniai, blizgučiai, dūmų gaminiai, snapeliai, ratukai, konfeti, gimtadienio žvakė, scenos fejerverkai, krioklys, stiklo pluošto skiedinys, elektroninis uždegiklis ir kiti specialūs daiktai. Garantuojame, kad mūsų gaminiai bus aukščiausios kokybės, įskaitant sodriausias spalvas, ypač ilgas žvaigždes ir profesionaliai sukurtas mažmenines pakuotes.
Kokybė ir saugumas visada yra pagrindinis Pyroally rūpestis. „Pyroally“ fejerverkai gaminami mūsų gamyklose, esančiose Kinijoje. Gamybai taikoma griežčiausia priežiūra ir kokybės kontrolė, užtikrinanti aukščiausią kokybę. Vykdome „procesais pagrįstą“ kokybės valdymą, kuris prasideda nuo gaminio projektavimo, žaliavų pirkimo ir srautų per gamybą. Atliekame daugiau nei paprastą „galutinį patikrinimą“. Visi mūsų gaminiai atitinka CE Europos standartus ir (arba) AFSL standartus. Turime patirties gaminant gaminius Vokietijoje, Olandijoje, Prancūzijoje, Italijoje, JK, Slovėnijoje, Suomijoje, Danijoje, Estijoje, JAV, Pietų Amerikoje ir daugelyje kitų šalių.
Mūsų profesionalūs eksporto darbuotojai padarys fejerverkų užsakymą lengva ir malonia patirtimi. Turime turėti galimybę kaupti tiek bendrus Kinijos fejerverkus, tiek kitus gerai žinomus prekės ženklus. Mūsų profesionalios paslaugos padės jums pristatyti konteinerį iki jūsų durų. Maloniai kviečiame jus bet kada apsilankyti pas mus Kinijoje.
Mūsų komanda aistringai vertina fejerverkus, esame nuolatiniai novatoriai, pirmieji pateikiantys daugybę naujausių ir populiariausių efektų bei pakuočių.
Galime rekomenduoti produktus, atitinkančius jūsų rinkos poreikius. Taip pat bus vertinamas mūsų gebėjimas greitai ir aiškiai bendrauti anglų ir kinų kalbomis. Kadangi galime pritaikyti gaminius pagal jūsų poreikius, galime sėkmingai eksportuoti į Aziją, Europą, Afriką, JAV ir Vidurinius Rytus.

Mūsų tikslas – toliau kurti novatoriškus naujus produktus, skirtus pasaulinei rinkai, ir pristatyti juos Jums aukščiausios kokybės ir konkurencingiausiomis kainomis.

2019-04-18